top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverpaul82014

La lala la. Met z'n allen!

Bijgewerkt op: 12 okt. 2022

Zeg Luiken, meneertje de creatief, doe je ook nog wel eens wat anders dan campagnes bedenken, stukkies schrijven en filmpjes maken? Jazeker! Ik maak in mijn vrije tijd graag campagnes, ik schrijf teksten en maak filmpjes. Zal je verbazen.


Zo doe ik al het bovengenoemde voor Dial Q, het reizende filmquizspektakel. Met een clubje filmfreaks reizen we dit jaar (2022) voor de achtste keer het hele land door, langs de leukere autonome filmtheaters van Nederland. Een quiz vol mashups, gedachtenkronkels, toneel en andere gekkigheid. Kijk op dialq.nl en doe een keertje mee.


Teksten op muziek. Ook daar kan ik niet mee ophouden. Voor anderen (check Pieter Baas https://open.spotify.com/track/3uUXFZiJy9aQP8fey3S3Hi?si=5da74e3dbaa04a87) maar ook met mijn eigen trio, de Mannen van Stavast. Dat levert soms zomaar best leuke resultaten op, luister zelf maar (viool heb ik ingehuurd hoor): https://open.spotify.com/track/2d2qaq4xcEtxXVHPGiPqQE?si=f2fb101d2f364b4e of kijk hier eens: https://www.youtube.com/playlist?list=PL4pePA27gkekqd49vm4MJLxehm0RLstHrMaar waarom?! Waarom doe je in je vrije tijd precies hetzelfde als tijdens je werk? Het antwoord is simpel: het is veiliger voor iedereen. Geef me geen verfkwast. Geen boor. Geen hamer en spijkers. Levensgevaarlijk.17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page